Confectie of maatwerk?

Herken je dit? Nieuw jasje gescoord: mooie kleur, zit lekker en staat niet verkeerd. Okee, de mouwen zijn een halve centimeter te kort en de taille net iets te wijd, maar hee. Je kunt niet alles hebben toch? Zeker niet voor die prijs.

Zeg eens eerlijk: als dat jasje helemaal op jouw lichaamsvorm was gemaakt zodat het je perfect paste, zou je het dan niet met nóg meer plezier dragen en er waarschijnlijk jarenlang plezier van hebben?

Iets dat speciaal voor jou wordt gemaakt past – letterlijk – ‘als een jas’ zoals we vaak zeggen. Er is niets mis met one size fits all, maar het dekt je behoeften slechts voor een deel. Zo is het ook met trainingen.

Ga jij voor ‘goed genoeg’?

Dan kun je kiezen voor een bestaand, standaard programma met een aantal elementen waarin jij je wilt ontwikkelen. De aanschaf is relatief voordelig en het programma helpt je vermoedelijk best een stuk op weg.

Of wil je leren op een manier die precies bij jou past?

Bij een training op maat gemaakt voor jou – op het lijf gesneden zeg maar – met precies die items waarmee jij worstelt, oefeningen die bij jou passen en termen die je tegenkomt in jouw privéleven of werk, voelt alles relevanter. Gaat leren gemakkelijker. Zie je letterlijk waar je het voor doet. Kun je waar je in de praktijk tegenaan loopt inbrengen in de les, en wat je daar leert de volgende dag weer toepassen in je werk. Met uiteindelijk een blijvender resultaat.

Een training op maat maakt leren fijner, leuker en effectiever. Ik weet er alles van, ik doe het elke dag met veel plezier: maatwerk trainingen geven rond de Engelse taal. Voor jou of je medewerkers.

Meer weten? Ik ga graag met je in gesprek!