Engels op de werkvloer

Wil je graag je taalvaardigheid op de werkvloer verbeteren, schakel mij dan in voor individuele begeleiding bij het leren van Engels. Ik kijk samen met jou naar de aspecten waar je verbeteringen wil maken. Wil je graag je uitspraak verbeteren? Dan werken we daaraan. Liever je taalbegrip verbreden? Wij gaan samen aan de slag met lezen en luisteren. Ook als je graag dieper inzicht wil in de grammatica van het Engels, ben je voor individuele begeleiding bij mij aan het juiste adres.

Ook individuele begeleiding bij het leren van Engels?

Ik verzorg mijn individuele begeleiding Engels voor werknemers in het bedrijfsleven. De frequentie van de lessen en de totale duur van het traject bepalen we in overleg. Ik bied ook training voor teams aan.

Als je buiten de regio Rotterdam of in het buitenland woont of werkt, verzorg ik de begeleiding online. Mijn ervaring wijst uit dat het online contact vaak doeltreffender en persoonlijker is dan mensen denken! Daarbij komt ook nog het voordeel dat je geen grote afstanden hoeft af te leggen voor je lessen. Ik heb al vele klanten met veel plezier online kunnen helpen. Ben jij de volgende?

 

* Deze diensten worden op maat gemaakt.
Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing.

CAE/CPE-begeleiding nodig? Ik help je verder!

Wil je graag een Cambridge Advanced English of Cambridge Proficiency English examen afleggen? Het is natuurlijk fantastisch om je verbeterde taalvaardigheid in het Engels ook met een diploma te kunnen bekrachtigen. Ik help je graag met je voorbereiding op de examens en ondersteun je met extra oefenmateriaal. Samen bepalen we jouw aandachtspunten en gaan we ermee aan de slag!

"Een aanrader voor succesvolle begeleiding in deze trajecten."

‘Take the Plunge heeft op onze school leerlingen en docenten begeleid naar het CAE of CPE examen. Dit is altijd gebeurd tot volle tevredenheid van docenten,  leerlingen, ouders en onze organisatie. Sandra is heel flexibel gebleken en heeft bij ons op locatie begeleid. Haar begeleiding is consciëntieus en accuraat. Een aanrader voor succesvolle begeleiding in deze trajecten.’
Ron de Knegt, COMENIUS College CLC

"op een hele relaxte manier je Engels verbeteren?"

‘Wil je op een hele relaxte manier je Engels verbeteren? Dan ben je bij Sandra écht aan het goede adres. Sandra hielp me mijn Engels ‘af te stoffen’ toen ik een internationale workshop mocht geven. Na een paar online lessen was ik al stukken zelfverzekerder door Sandra’s positieve en motiverende houding. En de workshop was een succes! Daarna besloot ik gewoon door te gaan met deze fijne lessen. Met Sandra heb ik totaal niet het idee dat ik aan het studeren ben. Mijn basiskennis is al in orde, en met Sandra kan ik er steeds wat verdieping in aanbrengen op een fijne manier. We zijn gewoon gezellig aan het kletsen over o.a. het ondernemerschap, boeken, noem maar op. En af en toe doet ze een suggestie of stelt ze een vraag om me bewust te maken van grammatica of een alternatief woord. Naderhand stuurt ze me een handige woordenlijst toe. Echt een aanrader om met Sandra aan de slag te gaan!’

Janneke de Boer-Boleij, Kom Tot de Kern

“Sandra is practical, caring, understanding and so much fun to work with!"

‘Do you need to improve your English skills? Contact Sandra and go for it. Sandra helped me with an English boost for a presentation I had to give for an international group. Our collaboration was so good, I decided to go further and bring my English skills to a next level (1-on-1 coaching). Sandra is practical, caring, understanding and so much fun to work with. Improving your English skills is fun when you hire Sandra!’

Wietske van Ierssel, 7Fans