Training op maat voor teams

In bedrijven ontstaat soms de behoefte het Engels van medewerkers te verbeteren of op te frissen. Om klanten beter te woord te kunnen staan bijvoorbeeld, of voor een meer representatieve uitstraling.

Take The Plunge! verzorgt trainingen op maat voor kleine groepen medewerkers. De bedrijfsleiding geeft aan waar verbetering nodig is. Daartoe behoort soms ook specifieke terminologie.

Hoe ga ik als trainer Engels te werk?

De kleinschalige trainingen worden in principe gegeven binnen het bedrijf of in groepjes van maximaal 4 personen online. De focus kan worden gelegd op uiteenlopende aspecten van het zakelijk Engels, waaronder:

  • Vaktermen en idioom in het Engels;
  • Klantcontact, formele en informele kennismaking;
  • Uitspraak en intonatie in telefonische contacten;
  • Aanspreekvormen en terminologie voor e-mailverkeer.

Een traject omvat gewoonlijk een tussentijdse evaluatie en een eindevaluatie. Duur en frequentie van het trainingstraject bepalen we in overleg. Wil je liever een individuele werknemer laten trainen, dan lever ik uiteraard ook maatwerk.

* Deze diensten worden op maat gemaakt.
Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing.

Jouw training, ingericht zoals jij dat wilt

Met mijn training boeken jouw werknemers al snel vooruitgang. Het zelfvertrouwen bij het spreken van Engels wordt groter, wat leidt tot een verbeterd werkplezier en een representatiever imago. Ook zul je merken dat het klantcontact beter verloopt en het bedrijf als geheel een professionelere uitstraling krijgt. Door jouw werknemers direct toepasbare kennis aan te reiken, zorg ik voor verbeteringen waar jij dat het liefste wilt. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

You cannot always wait for the perfect time, sometimes you must dare to jump.