Privélessen Engels

Ik lever maatwerk, en weinig methoden zijn zo doeltreffend als privéles Engels. Heb je vooral behoefte aan verbetering van je uitspraak? Dan werken we daaraan. Gaat het om een beter begrip van de taal? Dan oefenen we dat. Toch graag wat meer uitleg van bepaalde grammatica? Dat kan ook. Als klant bepaal je zelf waar het zwaartepunt komt te liggen.

Voor wie is deze privéles Engels?

Ik verzorg mijn privéles Engels voor volwassenen van elke leeftijd en als bijles voor scholieren of studenten. Duur van het traject en frequentie van de lessen bepalen we in overleg.

Voor mensen buiten de regio Rotterdam en in het buitenland verzorg ik individuele begeleiding online. Ook via het beeldscherm blijkt zo’n contact met alle aandacht voor jou als ‘student’ persoonlijker dan je denkt en bijzonder effectief! Een grote plus is natuurlijk dat er geen belemmering is in afstand of reistijd. Veel tevreden klanten zijn je al voorgegaan.

Wil je graag vanuit een professionele hoek Engels leren, dan help ik je op weg met individuele begeleiding.

* Deze diensten worden op maat gemaakt.
Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing.

CAE/CPE-begeleiding

Ik bied hulp en ondersteuning in de voorbereiding op de examens Cambridge Advanced English of Cambridge Proficiency English. We zoomen extra in op individuele aandachtspunten, zoals:

 

     • Verbeteren van uitspraak en intonatie;
     • Verbreden van woordenschat en idioom;
     • Verbeteren van tekstbegrip en luistervaardigheid;
     • Oefenen met het officiële CAE/CPE examen-format;
     • Versterken van het zelfvertrouwen.

The secret of getting ahead
is getting started

Mark Twain

"Met veel plezier zie ik mijn Engels snel vooruit gaan."

‘De afgelopen weken heb ik privélessen gehad van Sandra. Mijn Engels wilde ik graag verbeteren, mede omdat het ver was weggezakt. Ik heb deze weken als zeer positief ervaren. De lessen worden erg persoonlijk gemaakt wat ik erg fijn vond. Daarnaast hangt er een gemoedelijke sfeer, wat mijn onzekerheid in het Engels spreken verminderde. Met veel plezier zie ik mijn Engels snel vooruit gaan. Naast de lessen krijg je ook veel tips en tricks mee naar huis. Zo kan je buiten de lesuren werken aan je Engels. Ik zou Take The Plunge zeker aanraden!’

Melissa Boltjes