Summer holidays

Fijn op vakantie geweest, misschien wel naar het buitenland? Hoe verging het jou bij de lokale bakker/restaurant/hotel? Spreek jij de taal van het land of redde je je wel in ’t Engels?

Lekker toch? Of…

De zomervakantie is bij uitstek een periode waarin je beseft hoe fijn het is een vreemde taal te spreken. Of juist merkt dat je die taal nog niet zo goed beheerst. Moeite hebt een gesprek te volgen, niet goed uit je woorden komt of niet helemaal duidelijk kunt maken wat je bedoelt. Worstelt met de uitspraak of gewoon bang bent fouten te maken.

One level up

Misschien spreek je best goed Engels maar lukte het toch tijdens dat boeiende gesprek met die interessante local nèt niet bepaalde nuances te benoemen. Specifieke uitdrukkingen laten zich bijvoorbeeld zelden direct vanuit het Nederlands vertalen. Soms komt daarmee niet de diepte in het gesprek die je zou willen. Jammer!

Wat, waarom of welk niveau: maakt niet uit!

Je kunt allerlei redenen hebben om aan je Engels te schaven. Het doet er niet toe op welk punt je nu staat. Het maakt ook niet uit wát je wilt verbeteren. There is always room for improvement. Je staat er niet alleen voor, ik kan je helpen!

Samen bekijken we waar jouw grootste struikelblokken zitten en die pakken we aan. We verspillen geen tijd aan zaken die je al beheerst of onderwerpen die ver van je af staan. Alles wordt toegespitst op jouw situatie.

Een traject op maat. Voor jou. Relevant. Praktisch. Effectief. Hoe klinkt dat?

Take that first step!

Stel niet (weer) uit, ga ‘t aan! Neem contact op en je weet snel of en hoe ik jou kan helpen. Doen!